banana tree is in 2017 ontstaan in Enschede. In de Oosterse tradities wordt een druk hoofd ook wel een monkey mind genoemd. Alsof er constant een drukke aap in je hoofd zit. De banana tree is de plek die de aap rust biedt. Want zodra de aap de boom inklimt kan hij in het moment genieten van zijn banaan en overziet hij de drukke jungle vanuit een rustpunt.

banana tree streeft ernaar om mensen op een luchtige, laagdrempelige en frisse manier handvatten aan te reiken om mentaal fit te worden en meer rust en vrede te ervaren.

Over Ferry de Wit

Ferry de Wit is afgestudeerd in Arbeid en Organisatiepsychologie en Bedrijfskunde op de Universiteit Twente en heeft meer dan 10 jaar ervaring met mindfulness en meditatie. Hij is gecertificeerd Mindfulnesstrainer (certificering door Centrum voor Mindfulness, Amsterdam) en heeft gemediteerd in verschillende tradities waaronder Zen en Vipassana. Ferry heeft jarenlang gekampt met een angststoornis, een daaraan gerelateerde depressie en heeft ervaring met burnout-klachten. Hierdoor kan hij zich erg goed verplaatsen in mensen die hier last van hebben. Hij wordt vaak omschreven als zeer toegankelijk, empathisch en bescheiden. Naast de nodige kennis neemt hij vaak zijn eigen ervaringen mee in de trainingen en schuwt hij zijn eigen kwetsbaarheid en menselijkheid niet. Dit zorgt vaak voor veel openheid en herkenning bij de deelnemers. Ferry gelooft dat iedereen recht heeft op een leven vol positieve energie en dat het aanleren van mindfulness hiervoor één van de meest effectieve wegen is.

Kom het ervaren in zijn sessies!

Ferry is gecertificeerd bij de VMBN (Vereniging voor Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen)