Ferry is een fijne en rustige coach en trainer die ontzettend goed zijn eigen ervaringen kan delen met anderen, waardoor toepassen in je eigen leven goed voelt. Ferry kan in begrijpbare taal uitleggen hoe mindfulness voor jou toepasbaar kan zijn. Een aanrader voor degene die op zoek zijn naar meer bewustwording in het vinden van meer (werk) plezier in je dagelijkse routine.

– Man (50), Directeur van een bouwbedrijf met 500+ medewerkers

Ik heb al heel lang last van paniekaanvallen. Na vrijwel elke therapie te hebben geprobeerd die er bestaat, maar waar geen resultaat kwam ik via een kennis bij Ferry terecht. De coaching bestond uit het aanvaarden van je probleem, exposure (samen) doen en meditatie. Deze combinatie heeft mij wél geholpen. Ik kan beter  met de paniekaanvallen omgaan. Ik ben er nog niet maar door te blijven oefenenen krijg je meer zelfvertrouwen. Het is veel beter geworden en ben hem hier erg dankbaar voor.

– Vrouw (40), Ouderenverzorgster

 

 

 

Ik heb meerdere sessies bij Ferry gevolgd omdat ik vastliep in mijn denken en moeilijk mijn gevoel kon volgen. 2 weken geleden postte hij een artikel op de website van banana tree wat ging over depressies, burn-outs en levensenergie. Ik heb nog nooit zoiets waars gelezen. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn writersblock ben afgekomen waar ik al driekwart jaar last van had. Ik had geen behoefte om te schrijven en kon ook niet schrijven. Door zijn sessies en als ‘eindpunt’ dat artikel heb ik in 1 dag een nieuwe song geschreven.

– Man (19), Student Conservatorium

Ik merk na de mindfulnesstraining dat ik veel meer in contact ben gekomen met wie ik ben en waar ik voor sta, en ik begin nu te voelen wanneer iemand over mijn grenzen gaat of wanneer er zich een situatie voordoet die niet goed voor me is. Nu merk ik spanning op in situaties. Eerst wees ik altijd met de vinger naar mezelf: ‘ooooh ik heb weer last van stress’. Nu merk ik dat ik ergens stress van krijg en ik het herken als een reactie die mij iets wil zeggen. Alles word duidelijk, maar het is ook confronterend. De werkelijkheid is anders dan ik dacht.

– Vrouw (30), Sport- en Yogadocente

Martijn Andela
Martijn Andela
14:53 14 Sep 21
Ferry is een zeer bekwame en betrouwbare coach. Ferry weet door zijn aanpak goed tot de kern te komen en door zijn toegankelijke en open houding voel je je direct op je gemak. Hij creëert een ruimte waarin je ervaringen kan delen en eerlijk kan zijn. Door een coaching traject heeft Ferry bij mij een bewustwording gebracht waarmee ik mij verder kan ontwikkelen. Ook de locatie/setting past perfect bij het doel van de sessies. Ferry / Bananatree is absoluut een aanrader.
Emma Butink
Emma Butink
16:33 04 Nov 20
Ik heb de mindfulness training van Ferry als erg prettig en helpend ervaren. Zo was er een veilige setting gecreëerd, waardoor iedereen zijn/haar kwetsbaarheid durfde te delen. Door de training in groepsverband te volgen leer je veel van elkaar en zul je ervaren dat iedereen wel iets heeft waar hij/zij tegenaan loopt.Wat ik erg fijn vond was dat Ferry de tijd voor iedereen neemt en iedereen handvatten aanreikt om meer in het "nu" te zijn, grip te krijgen op je gedachtenpatronen en om (meer) zelfcompassie te ontwikkelen.Iedere week kwam er een ander thema aan bod en daardoor iedere week weer nieuwe inzichten. Tot slot, de stiltedag; een dag waarin je weer even echt terug komt komen in je lichaam en kunt luisteren naar wat je lichaam jou nou verteld. Ik zou iedereen deze training zekerweten aanraden!
Cher Fotografie
Cher Fotografie
07:58 07 Oct 20
Wat ik het meest waardeer aan Ferry (de aap in de bananatree) is zijn deskundigheid en vermogen te luisteren. Maar dan ook écht te luisteren. Als hij spreekt, spreekt hij uit ervaring (zowel persoonlijk als professioneel) en stelt zichzelf altijd enorm kwetsbaar op. En dat geeft de ruimte om hetzelfde te doen. Belangrijk in mijn ogen, want zoals ze zeggen; zonder wrijving geen glans.