Ferry is een fijne en rustige coach en trainer die ontzettend goed zijn eigen ervaringen kan delen met anderen, waardoor toepassen in je eigen leven goed voelt. Ferry kan in begrijpbare taal uitleggen hoe mindfulness voor jou toepasbaar kan zijn. Een aanrader voor degene die op zoek zijn naar meer bewustwording in het vinden van meer (werk) plezier in je dagelijkse routine.

– Man (50), Directeur van een bouwbedrijf met 500+ medewerkers

Ik heb al heel lang last van paniekaanvallen. Na vrijwel elke therapie te hebben geprobeerd die er bestaat, maar waar geen resultaat kwam ik via een kennis bij Ferry terecht. De coaching bestond uit het aanvaarden van je probleem, exposure (samen) doen en meditatie. Deze combinatie heeft mij wél geholpen. Ik kan beter  met de paniekaanvallen omgaan. Ik ben er nog niet maar door te blijven oefenenen krijg je meer zelfvertrouwen. Het is veel beter geworden en ben hem hier erg dankbaar voor.

– Vrouw (40), Ouderenverzorgster

 

 

 

Ik heb meerdere sessies bij Ferry gevolgd omdat ik vastliep in mijn denken en moeilijk mijn gevoel kon volgen. 2 weken geleden postte hij een artikel op de website van banana tree wat ging over depressies, burn-outs en levensenergie. Ik heb nog nooit zoiets waars gelezen. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn writersblock ben afgekomen waar ik al driekwart jaar last van had. Ik had geen behoefte om te schrijven en kon ook niet schrijven. Door zijn sessies en als ‘eindpunt’ dat artikel heb ik in 1 dag een nieuwe song geschreven.

– Man (19), Student Conservatorium

Ik merk na de mindfulnesstraining dat ik veel meer in contact ben gekomen met wie ik ben en waar ik voor sta, en ik begin nu te voelen wanneer iemand over mijn grenzen gaat of wanneer er zich een situatie voordoet die niet goed voor me is. Nu merk ik spanning op in situaties. Eerst wees ik altijd met de vinger naar mezelf: ‘ooooh ik heb weer last van stress’. Nu merk ik dat ik ergens stress van krijg en ik het herken als een reactie die mij iets wil zeggen. Alles word duidelijk, maar het is ook confronterend. De werkelijkheid is anders dan ik dacht.

– Vrouw (30), Sport- en Yogadocente

Daniëlle Westdijk
Daniëlle Westdijk
10:14 20 Feb 20
Ferry heeft voor onze Talent Circle een workshop Mindfulness gegeven. Hij vertelde met veel passie en met kennis en kunde over het onderwerp. Hij wist het onderwerp zo te brengen dat het voor iedereen toepasbaar was. Ook bij de borrel liet hij zien dat hij analytisch is en goed de diepte in kan. Ik kan me voorstellen dat hij het ook goed doet als coach en/of adviseur. Ook het contact voorafgaand aan de workshop was fijn en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar 🙂
Annabel van Buuren
Annabel van Buuren
13:42 18 Nov 19
Herald Arnold
Herald Arnold
15:58 08 Mar 19