Ferry is een fijne en rustige coach en trainer die ontzettend goed zijn eigen ervaringen kan delen met anderen, waardoor toepassen in je eigen leven goed voelt. Ferry kan in begrijpbare taal uitleggen hoe mindfulness voor jou toepasbaar kan zijn. Een aanrader voor degene die op zoek zijn naar meer bewustwording in het vinden van meer (werk) plezier in je dagelijkse routine.

– Man (50), Directeur van een bouwbedrijf met 500+ medewerkers

Ik heb al heel lang last van paniekaanvallen. Na vrijwel elke therapie te hebben geprobeerd die er bestaat, maar waar geen resultaat kwam ik via een kennis bij Ferry terecht. De coaching bestond uit het aanvaarden van je probleem, exposure (samen) doen en meditatie. Deze combinatie heeft mij wél geholpen. Ik kan beter  met de paniekaanvallen omgaan. Ik ben er nog niet maar door te blijven oefenenen krijg je meer zelfvertrouwen. Het is veel beter geworden en ben hem hier erg dankbaar voor.

– Vrouw (40), Ouderenverzorgster

 

 

 

Ik heb meerdere sessies bij Ferry gevolgd omdat ik vastliep in mijn denken en moeilijk mijn gevoel kon volgen. 2 weken geleden postte hij een artikel op de website van banana tree wat ging over depressies, burn-outs en levensenergie. Ik heb nog nooit zoiets waars gelezen. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik van mijn writersblock ben afgekomen waar ik al driekwart jaar last van had. Ik had geen behoefte om te schrijven en kon ook niet schrijven. Door zijn sessies en als ‘eindpunt’ dat artikel heb ik in 1 dag een nieuwe song geschreven.

– Man (19), Student Conservatorium

Ik merk na de mindfulnesstraining dat ik veel meer in contact ben gekomen met wie ik ben en waar ik voor sta, en ik begin nu te voelen wanneer iemand over mijn grenzen gaat of wanneer er zich een situatie voordoet die niet goed voor me is. Nu merk ik spanning op in situaties. Eerst wees ik altijd met de vinger naar mezelf: ‘ooooh ik heb weer last van stress’. Nu merk ik dat ik ergens stress van krijg en ik het herken als een reactie die mij iets wil zeggen. Alles word duidelijk, maar het is ook confronterend. De werkelijkheid is anders dan ik dacht.

– Vrouw (30), Sport- en Yogadocente

Nick de Vries
Nick de Vries
06:58 08 Jul 22
Ik heb bij banana tree een cursus mindfulness gevolgd. In 8 weken neemt Ferry je aan de hand van theorie en veel meditaties mee in de wereld van mindfulness. Ferry weet uitstekend een veilige omgeving te creëeren waardoor alle deelnemers zich comfortabel voelen om zich open te stellen en ervaringen te delen met anderen. Met een scherpe analytische blik en rake vragen komt Ferry bij iedereen tot de kern.Wat mij betreft een absolute aanrader!
Karlijn Kieneker
Karlijn Kieneker
08:08 06 Jul 22
Onlangs de cursus Mindfulness afgesloten bij Banana Tree. We hadden een hele creatieve en open groep en dat paste precies bij elkaar. Ferry is zeer inspirerend. Hij weet waar hij over praat en stelde de juiste vragen en dat geeft stof tot nadenken. En de rust die hij uitstraalt en overbrengt, heeft me enorm geholpen in mijn eigen proces. Ik heb 100% vertrouwen in Ferry. De toepasbaarheid van de cursus is heel duidelijk en prettig aan de hand van zijn werkboek. Ik kan het iedereen aanraden. En twijfel je nog, plan een gesprek met Ferry. Ferry en Jorik, bedankt!
Hans Brak
Hans Brak
09:58 04 Jul 22
Ferry is een fijne en zeer goed invoelende coach. Op een rustige manier stelt hij vragen in de groep die hij coacht en na het ontvangen van een vraag zie je hem de vraag diep invoelend op de persoon hem/haar het juiste antwoord geven die deze persoon op dat moment nodig heeft om tot een inzicht te komen. Hij is daarbij zonder oordeel aanwezig en is in staat om heel snel vertrouwen voor de groep die hij coacht op te bouwen. De groep is daardoor in staat hele persoonlijke kwesties aan de orde te brengen die helpend zijn voor iedereen aanwezig. Dit geeft snel een fijne onderlinge band waarin we onze zwakheden aan elkaar kunnen tonen.De cursus mindfullness heeft mij geholpen met meer mildheid naar me zelf te kijken en de gebeurtenissen die als onplezierig overkomend op mijn pad komen. Daarbij goed te kunnen voelen in het "doen" of in het "zijn" te zijn en meerdere momenten op de dag via korte meditaties mijn eigen center te kunnen opzoeken. Mijn vrouw ervaart mij daarbij als een blijer en rustiger persoon en dat is een hele winst voor onze relatie.