Heb je al enige ervaring met mindfulness en meditatie en wil je graag je opmerkzaamheid verdiepen en sterker verbinden met de zijn-modus? Dan is de mindfulness dagretreat van banana tree iets voor jou.

Wat houdt de stiltedag in?

Op deze stiltedag gaan we van 11:00 in de ochtend tot 17:00 in de middag in stilte met elkaar mindfulnessoefeningen doen. De stilte houdt in dat we niet met elkaar praten en ook geen oogcontact met elkaar zoeken. Door de aandacht zo veel mogelijk naar onszelf te brengen worden we ons dieper opmerkzaam van onze automatische reacties en kunnen we op een dieper niveau met onszelf verbinden.

De stiltedag is volledig verzorgd. Dat houdt in dat er gezorgd wordt voor een mooie locatie die alleen toegankelijk is voor deelnemers. Alle benodigde spullen zullen aanwezig zijn (meditatiekussens, yogamatten, dekens etc.), de hele dag wordt er voor thee gezorgd en ook een gezonde lunch ontbreekt hierbij niet.

Kosten: €50,- (all in)

De volgende stiltedag moet nog gepland worden. In verband met de uitbraak van COVID-19 hebben de stiltedagen even stilgestaan. Ik ben voornemens deze langzaam weer te gaan plannen.

Op de hoogte blijven van de volgende datum? Laat dan je gegevens achter!

Je ontvangt alle benodigde info op de mail.